Danckers logo header

Deuren

stevig
(Garage)poorten & buitendeuren uit FSC-gekeurd hout

Maatwerk van de bovenste plank

Droomt u van een tijdloze deur uit stevig hout? Op maat vervaardigen we (garage)poorten en buitendeuren, waaronder voor- en achterdeuren. Omdat we ons steentje aan de natuur willen bijdragen, werken we enkel met FSC-gekeurde houtsoorten. Voor de perfecte afwerking in onze spuitcabine gebruiken we vernis, lak, olie of verf in diverse RAL– en MCS-indexkleuren.

Solide & brandveilig

We maken onze deuren en poorten volledig zelf in onze eigen werkplaats. Zo hebben we goed zicht op elk aspect van het productieproces en kan u te allen tijde meer informatie over de vorderingen inwinnen. Onze deuren en poorten voldoen aan strenge veiligheidsnormen en zijn bestand tegen inbraak. Bovendien zijn ze brandveilig, dankzij het brandvertragende hout met een lage warmtegeleiding en verkolingsgraad.

Eerst komen we de ruimte bij u opmeten en bespreken we samen het gewenste resultaat. Zodra u groen licht geeft na ons ontwerp te zien, gaan we van start. Wanneer de deur of poort af is, komen we die zo snel mogelijk bij u plaatsen.

opmeten
Van scharnieren vervangen tot nieuwe klinken plaatsen

Verfijnde herstellingen

Naast onze eigen producten uitwerken en installeren, herstellen we onderdelen van houten ramen en deuren. Denk daarbij aan:

Wil u meer informatie over de topkwaliteit van onze materialen en klantvriendelijke service of heeft u een opdracht voor ons? Aarzel dan niet om ons te contacteren.