Ramen

raamkozijnen
Raamkozijnen uit o.a. kastanje & eik

Niets dan duurzame houtsoorten

Gaat u voor een pand met een warme uitstraling? Kies dan voor duurzaam hout om uw raamkozijnen uit te laten vervaardigen. Het staat niet alleen mooi in zowel rustieke landhuizen en pastorijen als moderne gebouwen, maar heeft tevens een hoge isolatiewaarde. We werken uitsluitend met kastanje, eik en andere Europese of tropische houtsoorten die een FSC-label kregen.

Isolerende ruiten

We voorzien onze kozijnen van dubbelglas of driedubbelglas. Dat laatste werkt uitermate isolerend, waardoor de binnentemperatuur zelfs bij strenge vorst constant blijft. Gelaagd glas is een prima investering, aangezien uw energie– of stookkosten tijdens de wintermaanden een pak lager komen te liggen.

U kan kiezen uit sierbeglazing, gekleurd glas of beglazing met reliëf tot een Ug-waarde van 0,7 (de standaardwaarde is 1,0). De omlijsting spuiten we in met vernis, lak, olie of een beitskleur naar keuze. In onze professioneel uitgeruste spuitcabine gaan we te werk met alle mogelijke RAL– en MCS-indexkleuren.

dubbelglas
lak

Klantvriendelijkheid voorop

Wij voeren de raamproductie van begin tot eind uit en komen de ramen na afloop voor u plaatsen. Doordat we steeds uw centrale aanspreekpunt zijn, kunnen we u een klantgerichte service garanderen.

Voordat we aan de slag gaan, komen we de ruimte voor u opmeten. Tijdens een kennismakingsgesprek overlopen we samen met u de mogelijkheden en hoe het resultaat eruit moet zien.